T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / HALİLİYE - Emirler Abdülkadir Demirkol Ortaokulu

Emirler Abdülkadir Demirkol Ortaokulu

Telefon
5435337070
Belgegeçer
0
WEB
https://emirler63ortaokulu.meb.k12.tr
Adres
EMİRLER MAH. EMİRLER KÜME EVLERİ ABDULKADIR DEMIRKOL ILKOKUKU VE ORTA OKULU BLOK NO: 9 HALİLİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Yetiştirmekle yükümlü bulunduğumuz bireylerin, ihtiyaç ve beklentilerini sürekli göz önünde tutarak; Tüm personelin katılımıyla, çağdaş bilimin ışığında; * İNSAN HAKLARINA SAYGILI, * BİLGİ ÇAĞININ GEREKLERİNİ YERİNE GETİREN, * DEMOKRAT, * CUMHURİYETE ve ATATÜRK İLKELERİNE BAĞLI, * MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP, * GEÇMİŞTEN DERS ALIP GELECEĞİ YÖNLENDİREN, * PAYLAŞIMI BİLEN, * PAYDAŞLARI ORTAK AMAÇLARA YÖNLENDİREN, Geleceğin idealist nesillerini yetiştirenler olarak ülkemizin örnek ilkokulu olmaktır.
Misyon
1739 SAYILI MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNUNU ÇERÇEVESİNDE, BİREYLERİN İHTİYAÇ DUYDUĞU EĞİTİM-ÖĞRETİM HİZMETLERİNİ ,KURUMUN YETKİ, GÖREV VE SORUMLULUKLARI DAHİLİNDE HAZIRLANAN PROGRAMLAR ÇERÇEVESİNDE YÜRÜTMEK;ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİ IŞIĞINDA;TÜRKÇE´Yİ DOĞRU VE GÜZEL KONUŞUP YAZABİLEN, İYİ BİR YURTTAŞ OLABİLMEK İÇİN GEREKLİ TEMEL BECERİ VE DAVRANIŞLARI KAZANMIŞ, İLGİ VE YETENEKLERİ YÖNÜNDE HAYATA VE ÜST ÖĞRETİME HAZIR, KENDİNİ İFADE EDEBİLEN,ARAŞTIRAN, SORGULAYAN, ELEŞTİREL DÜŞÜNEN BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
Başarılar
Öğretmen :6
Öğrenci :57
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :400
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
08:30´ da başlar 14:50´da biter.
Isınma
Kalorifer Katı Yakıt
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Ulaşım için okula ait servis yok. öğretmenlerimiz kendi araçları ile ortaklaşa sefer yapmaktadır. Gerektiğinde yan köydeki öğretmen servisi ayarlanabiliyor. Gidiş gelişiniz için problem yoktur. Yolumuz asfalttır.
Servis Bilgisi
Ulaşım için okula ait servis yok. öğretmenlerimiz kendi araçları ile ortaklaşa sefer yapmaktadır. Gerektiğinde yan köydeki öğretmen servisi ayarlanabiliyor. Gidiş gelişiniz için problem yoktur. Yolumuz asfalttır.
Yerleşim Yeri
Emirler (eski ismi Çarık) köyü; 80 hane olup nüfusu yaklaşık olarak 750 kişi civarındadır. Köyün geçim kaynağının %95’i tarıma dayalıdır. Pamuk, buğday ve mısır yetiştirilen tarım ürünlerinin başını çeker.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Mesafe oturulan semte göre 21-26 km arası mesafe değişir. >Bilgiler hepsi günceldir.(24.11.2022)
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır